All-in-one hemsida

Ditt företag är unikt. Visa det och bli mer äkta för dina kunder. Skapa enkelt SEO-anpassade hemsidor. Du får helt enkelt mer kunder och växer snabbare.

Hela teamet jobbar tillsammans i Snowfire

Designer

Förstår värdet av att designa hemsidor som syns. Bygger snabbt unika sidor med färger & tonalitet med block som alla i teamet sedan kan använda. 

Utvecklare

Gillar ren strukturerad kod i HTML, CSS, JS och skapar extra värde med helt unika block och funktioner som teamet kan använda. 

Marknadsstrateg

Skapar innehåll och följer upp SEO. Har ekonomiska mål för företaget och behöver byta utseende snabbt på sidorna utan att förstöra profilen.

Snowfire förenklar

Designer, ansvarig för helheten på hemsidan

Sätt typsnitt och färger på ett enda ställe och bygg sidorna med 100-tals kombinationer av block. Förenkla för ditt team och välj vilka block de sedan ska få tillgång till. Teamet bygger med drag n' drop, inga fler VD.ar som petar sönder din design.

Designa med kod och bygg unika block

Inget går upp mot en handbyggd hemsida. Allt går att skapa. Koda helt unika block med HTML, CSS, SASS eller JS. Med designsystemet Tailwind får du struktur på din kod. Teamet kan både bygga med handbyggda- och de generella blocken, en oslagbar kombo.

Bygga landningssidor med CTA-block

Vi har designat blocken åt dig, nu är det upp dig till dig att fylla dessa med texter och bilder. Välj och skapa med 100-tals kombinationer. Bygg hemsidor supersnabbt med block och skapa unika formulär med drag n' drop på några minuter.

Redaktör som skriver texter på hemsidan

Ha råkoll på alla rubriker och textstorlekar i hemsidan. Ställ in typsnitt, ljusgenomsläpp mellan bokstäverna och radavstånd. Lägg in textblock, klicka på den text du vill ändra och se  hur texten ser ut grafiskt samtidigt som du skriver.

Säljansvar med hemsidan som verktyg

Snowfire Magnet har en inbyggd mini-CRM. Samla in e-postadresser och skapa egna kundlistor med din egen struktur. Fyll på med egna noteringar kring varje kund. Aktivtetsvyn är i realtid och visar hur säljet går.

Bygga formulär och sätta upp event

Sätt upp läckra event med block för talare och scheman. Bygg formulär via drag n' drop och samla in webinariedeltagare i smidiga listor. Eventplattformen har biljetter med rabatter, VIP och gästlistor inbyggt.

Ekonomiansvarig med hemsidan som affärsnav

I Magnetöversikten (Dash) ser du både aktivitetsvyn över vad teamet gör och hur kunderna interagerar med hemsidan. Dessa två vyer kan ibland vara relaterade. Mer samarbete och aktivitet kan ge mer kunder. Följ upp i bokföringssystemet.

Få fler kunder via nyhetsbrevskampanjer

Sätt upp specifika landningssidor med erbjudanden med formulär där de som fyller i skickas specifikt till en "kampanjlista". Bygg nyhetsbrev, sätt upp automatiska kundresor där nyhetsbrev skickas ut i intervaller och börja skala upp antalet kunder direkt i din hemsida.

Ansvarig för social media på företaget

Skriv inte bara i social media utan styr in trafiken till hemsidan och öka säljet. Sätt upp bloggar där du skriver inlägget, styr vilken bild som skall visas på Facebook eller Linkedin och dela inlägget i social media. Skapa boomerangeffekt där besökare dras från social media till hemsidan.

Öka trafiken med SEO & Sökbarhet

Sätt varje sidas SEO och lägg in trackingkoder. Under utseende ser du exakt hur "textannonserna" ser ut på Google och kan anpassa. Lägg in ALT-texter och sätt alla detaljer som gör att din hemsidas rating ökar på Google.

Bygga hållbara kundrelationer

Följ med i realtid i aktivitetsvyn och se hur dina kunder köper. I Magnet genererar du leads till återkommande kunder. Sätt upp kurerade listor, automatiska kundresor, skriv noteringar och lär känna dina kunder.

Designa i Figma, Adobe XD eller Sketch

Designa blocken exakt som du vill för de olika skärmstorlekarna. En utvecklare i communityn (eller på din arbetsplats) kodar ditt block och sätter på Snowfire-funktionalitet så att alla i ditt team kan använda blocket.

Tusentals webbsidor, tusentals riktigt nöjda kunder

Snowfire känns som framtiden för hemsidor. Det är det enklaste och smidigaste verktyget som jag någonsin har jobbat med, jag använde Wordpress innan. I Snowfire är det inte tusen plug-ins som måste uppdateras. 

Allting i Snowfire är mycket modernare, mer nutid och alla delar fungerar likadant så man behöver bara lära sig tankesättet. Det är intuitivt och att arbeta med blocken är så tydligt och enkelt. 

Vi finns på flera språk och det går snabbt att administrera hemsidorna, det tar inte hela arbetsdagen att göra förändringar. Beegleton som är vår byrå är helt kanon som en hjälpande hand. 

Kristina Hagstedt, www.optiqo.com Snowfirare sedan 2021

Ni har tagit fram riktigt grymma tjänster! De e´ next level på grejerna!

Sevve Saberi, AIK Hockey Snowfirare sedan 2020

Är så glad att jag hittade @snowfire på @Eget_Foretag. Proffsigt fin hemsida o busenkel att bygga. 10 kg jobbig Wordpress ångest försvann.


Pia Bjärevall, www.kroppiobalans.se Snowfirare sedan 2013

Ni har skapat en webbshop som är exakt så som mina kunder vill ha.

Lillian Ljungberg, www.digitalguidance.se Snowfirare sedan 2014

Jag tycker det är så tryggt att jobba i Snowfire. Det är ett stabilt system som jag litar på. Att jobba med webben blev så mycket snabbare. Jag bara drar in block och det är så enkelt och användarvänligt. Vi använde WordPress tidigare men nu behöver jag inte bygga ihop allt själv - ni har ju tänkt på allt redan.

Styrkan med Snowfire är flexibiliteten. Här hänger allt ihop i en helhet med nyhetsbrev. information, blogg, sociala media, våra case osv. Vi kan som företag jobba tillsammans och när folk går in och skriver går det fort. Plattformen inbjuder till det.

Maria Åkerström, www.rehngruppen.se Snowfirare sedan 2018

En av våra föreningar körde Snowfire. De visade och jag blev såld. Som studenkår byter vi personal över tid och behöver kunna vara flera i systemet samtidigt. Snowfires kärnvärden är för mig; tydlig layout, samarbete och människor i fokus. Själv älskar jag den inbyggda supporten. De är så förstående och tillmötesgående och allt fixas effektivt. Snowfire är för mig en stabil grund som man kan fylla med allt gott man vill och växa med -  ett levande system helt enkelt. 

Oscar Wiik, www.soders.nu Snowfirare sedan 2017

Snowfire är leverantör av vår hemsida, och som vi älskar den! Designen är underbar, den är lättjobbad och vi har fantastisk support från stjärnorna på Snowfire. Dem kan vi verkligen starkt rekommendera 😃

Carina Sundling, www.4good.se Snowfirare sedan 2016

Snowfireplattformen är så flexibel och enkel att jobba med. Jag uppskattar att utvecklarteamet ser och bryr sig om viktiga detaljer.

Jonatan Westerback, www.conversionista.com Snowfirare sedan 2016