Snowfire canvas

Skapa din webbsida med canvas

Skapa oslagbara, konverterande, SEO-anpassade webbsidor rakt på en canvas. Glöm teman som blir gamla. Design är färskvara - bjud in en designer att hjälpa till med din sida och rocka loss.

Snyggast vinner

Den magiska ytan med "extra allt" för ditt varumärke att nå din målgrupp med stil. Canvasen hålls alltid uppdaterad med det som gäller på nätet just nu via våra designers - enklare blir det helt enkelt inte.  

Dra och släpp

Placera loggan och sätt din profilfärg. Lägg in innehåll såsom video, text och bild via block och dra dem till önskat läge på din canvas. Det är viktigt att designen inte känns hemmasnickrad och allt går således inte att göra. Vi bryr oss främst om att du genererar kunder och får den mest moderna och snyggaste designen snabbt och enkelt.

Skriv HTML & CSS

Nu kan hela ditt marknadsteam samarbeta ännu tightare. Du som kodar kan hjälpa hela gruppen och skapa specialskrivna innehållsblock som ditt team använder när de snabbt skall bygga en snygg kampanjsida på canvasen. Bygg den snyggaste layouten och var uppdaterad med de senaste designdetaljerna.

Bygg formulär

Skapa smidigt egna formulär där du hämtar in besökares e-postadresser. Bygg frågeformulär med flervalsfrågor och mycket mer. Välj att synka direkt till listor i nyhetsbrevsfunktonen eller exportera till Excel. Detta är en stark combo där automatiserat är värt sin vikt i guld. Vinn lite skön tid helt enkelt.

Någon att fråga

Tagga din blogginlägg

Synkade nyhetsbrev

Har du ett formulär för prenumeration som synkar med listor här har du 

wow