Webbappar till din hemsida

Boka biljett, SMS-påminnelser mm. Skapa affärsnytta på din sida

Seminariebokning

Under Nordens största småföretagarmässa Eget Företag, hålls mer än 100 seminarier under fyra intensiva dagar. Har du också behov att få kontroll över dina seminarier med smidig översikt och lättmanövrerat gränssnitt? Här fick besökarna bekräftelsemail och en SMS-påminnelse samma dag som seminariet med tid, sal och vilken föreläsning som de har bokat.

Yes, kontakta mig

Blogga från mobilen

När är dina kunder pigga och alerta? Varför inte blogga direkt på morgonen när du sitter på bussen? Företagsmöjligheter finns överallt. Det här företaget låter sina återförsäljare fota och lägga upp var de monterar nya fönster. Vi i designcommunityn hjälper dig med fyndliga lösningar som ger affärsnytta. 

Yeps, superintressant

Tidbokning

Det här är en tidbokning för att boka hälsokontroller via en läkarmottagning. Vad har dina kunder för behov? Hur skall din tidbokning se ut?

Ja, det vill jag också ha

Redigerbara lunchmenyer

Nu kan kocken själv lägga in maträtter i menyn och ändra så att hemsidan alltid är uppdaterad med de senaste matvalen för dagen. Menyerna är utskrivningsbara så att dagens rätter alltid kan finnas vid kassan och designad efter dina önskemål. Hur många lunchval har din restaurang? 

Yes, kontakta mig

Karta för att visa dina kunder

Nöjda kunder är alltid roligt att visa upp. Detta företag har sorterat upp sina kunder så att det är lätt att få en överblick både var geografiskt deras kunder befinner sig och även vilken typ av bolag. 

Hör av er

Medlemsregister

Här är några av Sveriges framtidshopp - våra uppfinnare. Vilka medlemmar har du? Skall de registrera sig själva eller är det något som ni själva vill ta hand om. Koppla på en medlemsavgift? Skall det vara lösenordsskyddat eller med logga in? 

Yes, kontakta mig

Dagens Öppettider

Nu är det enkelt för en besökare att se om du är "hemma". Med alltid aktuella öppetider är det lätt för de som vill söka upp dig och ditt företag.

Skicka förfrågan

Matcha lokaler, offerter mm

Har du en en idé som du vill utveckla Behöver du en databas som håller koll och vill matcha profiler

Yes, hör av er

Nyhetsbevakning från Cision

Dra in nyhetsuppdateringarna från dina bästa presstjänster direkt i ditt eget nyhetsflöde.

"Honom" skall vi ha

Snowfire verkar drivas lika mycket av att utveckla och underlätta tekniken för användaren som glädjen av att vara en del av företagets framgång