7 städer på 5 dagar

Vi i Snowfire Design Community är tacksamma för förtroendet över att vi får hjälpa så många företag till mera medvetna och konverterande webbsidor, E-butiker, nyhetsbrev, bloggar och events.

Den årliga roadshowen där NyföretagarCentrum samlar ett gäng experter för att hjälpa företagare växer och blir mer och mer känt varje år. I år var det en folkfest över hela landet med många glada stunder. Detta år var det det tionde året som gänget var ute på vägarna och spred information, kunskap och inspiration till ett hållbart företagande. 

Vi i Snowfire Design Community är tacksamma för förtroendet över att vi får hjälpa så många företag till en mer medveten online närvaro med E-butik, nyhetsbrev och Instagram och Facebookkopplingar - allt i ett enda admin och med rådgivare som man når via sin egen webbsida.  I varje stad så mötte våra lokala kommunikations- och webbbyråer upp och tillsammans gav vi alla som ville kloka råd om hur man växer snabbt. Kom vi till din stad?  Kika här och läs mer om Vecka 17