Add anywhere" lanseras på mässan eget företag

Starta eget mässan 11 -13 oktober

I dagarna tre har Snowfire-teamet stått och hjälpt företagare på Starta Eget mässan. Under mässan passade vi både på att lansera vår nya funktion som vi kallar "add anywhere" (placera där du vill, men det låter bättre på engelska) och visa upp ett alldeles fräscht tema skapat av den fantastiskt duktiga webbdesignern Chris da Sie från Kanada. Nu kan alla (t.o.m VD:ar och Marknadschefer) helt visuellt skapa, samarbeta och göra om sina webbsidor till kundmagneter. 

Vilken tokrolig och intensiv mässa. Vi hade en jämn ström till vår monter så vi hann knappt äta. Som flest var vi nio stycken som försökte hålla ställningarna i montern. De företag som ville få hjälp fick 15 minuter med en egen designer. Fyra designers lyckades med att få upp mer än 200 stycken specialdesignade hemsidor (räkna på det själva så förstår ni raskt varför vi inte hann med att äta. :)

Tack till Mats Evergren, Nyföretagarcentrum. Förra året så hade mässan mer än 8 000 besökare, men detta år skall det ha gått ännu bättre. Tack till Malin Mohr på Svenska Uppfinnareföreningen och alla andra på mässan som har gjort mässan till en så rolig plats. Vi älskar design. Är du en designer eller reklambyrå som vill hjälpa till att göra livet enklare för företagare, kika på vår partnerprogram. Vi behöver täcka upp hela Sverige med vårt visuella verktyg för att skapa intelligenta hemsidor.

Skapa en ny hemsida här på snowfire.se för att prova "Add anywhere".

Ditte Hammarström har en bakgrund som Art Director på reklambyråer både i Sverige och utomlands. Hon älskar användardriven design och mår bra i hjärtat när hon hjälper företagare att lyckas online. Ditte är en av grundarna bakom Snowfire designcommunity, där reklambyråer och utvecklare samarbetar, för att ge företagare som vill växa snabbt på nätet en agil service direkt i företagarens egen hemsida.