AIK säljer biljetter till tomma läktare och sätter rekord

Under Corona-våren så har sportklubbarna fått spela för tomma läktare. Tungt kan tyckas, men inte för AIK Hockey som tillsammans med sina supporters nu redan jagar nästa rekord istället.

Tomma läktare är inget hinder

Utvald Snowfire-webbsida - Denna kampanj är avslutad
AIK slog under våren sitt gamla klubbrekord från förr som var 17 098 stycken sålda biljetter. Med en webbsida gjord med Snowfire och med Donationsplattformen Octany, så fick alla fans en enkel och snabb möjlighet att bidra direkt med pengar på de sätt (Swish, kort, Autogiro) som de själva valde för att köpa digitala sittplatser som kostade allt från  en biljett för 50 kr upp till 400 kr för en gruppbiljett.

Publikrekordet i svensk ishockey är på 31 144 åskådare och sattes säsongen 2009/10 när Frölunda spelade på Nya Ullevi mot Färjestad. Nu tar klubben sikte på att slå det och därmed ta över förstaplatsen!


Donationsplattformen Octany funkar på alla webbsidor 

Det behövs ingen kodning för att komma igång med att ta emot pengar via din webbsida. Lägg enkelt till en Octany-knapp på vilken webbsida som helst (WordPress, Squarespace, Snowfire, Wix mfl.) och din kund kan sedan betala direkt för din tjänst via mobil, dator eller läsplatta. Läs mer här