Jurymedlem 1 – Nördig visionär

Det roligaste med det här jobbet är att du blir aldrig klar. Du kan alltid effektivisera och göra det bättre för kunden och skapa mervärde i det du levererar. Ja, som nu i Snowfire där formulären kopplas till listor och nyhetsbrev. 

Fem korta frågor

När skapade du din första hemsida?
2002

Pc eller Mac?
Mac (once you go Mac you never go back)

Favoritverktyg?
Figma

Favoritdryck när du jobbar?
Starkt kaffe

Favorittypsnitt just nu?
Lato

Berätta lite mer om dig

Bättre arbetstider
Jag började som kock, men jag var lite tekniskt lagd, så då blev det webb så småningom. Det är också kreativt men med bättre arbetstider 😅! Ja, hur jag kom in på det från början? Jag satt och grejade med Lunarstorm, kodade lite och då är inte steget så långt till att sätta upp en hemsida.

Du är aldrig klar
Det roligaste med det här jobbet är att du blir aldrig klar. Du kan alltid effektivisera och göra det bättre för kunden och skapa mervärde i det du levererar. Ja som nu i Snowfire där formulären kopplas till listor och nyhetsbrev.

Söta djur
Om jag fick välja område eller kund, jamen då skulle Kolmårdens djurpark vara superkul att jobba med. Söta djur går det att göra mycket med, alltså jag menar att få synliggöra Kolmårdens djur på rätt sätt 😅.

Känslan när vi löser något
Vi har jobbat med en mäklartjänst, där vi snabbt insåg att det vi ville göra inte var det lättaste att få till, men tekniskt tänkte vi att det här borde vara möjligt - och sen så gick det!. Det blev en ögonöppnare – allt verkar gå att lösa i Snowfire. 

Jurymedlem Snowfire Awards 2023

Se alla nominerade hemsidor för 2023

Stort tack till alla som har nominerat era hemsidor. I slutet av februari är det dags för juryn att bedömma alla bidrag utifrån fyra kriterier: Designupplevelse, Användarvänlighet, Copywriting och Målgruppsanpassning.

Snowfire Design Awards 2023 hyllar vad designers, utvecklare, marknadsförare skapar tillsammans. Det är en kvalitetsstämpel för vårt arbete med att skapa, trygga affärsnav för företagare som vill få fler kunder via sina webbsidor.