Jurymedlem 6 – Personkännare som ser vad kunderna egentligen behöver

De roligaste med det här yrket är alla människor jag möter. Jag är som bäst när jag har en kund som också är proffs på sitt område, men som samtidigt har förtroende för mig, ja som vågar utmana mig.

Fem korta frågor

När skapade du din första hemsida?
2005

Pc eller Mac?
Mac

Favoritverktyg?
Photoshop

Favoritdryck när du jobbar?
Grönt te

Favorittypsnitt just nu?
Nuovo Deco

Berätta lite mer om dig

Både kodning och design
Varför webb? Jag älskar att lära mig nya saker. Jag är i grunden både programmerare och även grafisk designer, men jag tröttnade på magsinformatet. Jag tyckte att alla magasin och layoutade sidor såg så lika ut till slut. När jag gör hemsidor så använder jag min erfarenhet av både kodning och design.

Kunder som utmanar
De roligaste med det här yrket är alla människor jag möter. Jag är som bäst när jag har en kund som också är proffs på sitt område, men som samtidigt har förtroende för mig, ja som vågar utmana mig. Jag presterar mer och bättre än vad jag tror att jag kan. Jag är trygg och litar på flödet och överraskningsmomenten som jag upplever.

Alla områden är intressanta
Kunder som jag helst vill ha? Det kan vara allt från holistiska kunder, hälsa och utveckling men för mig är alla områden
intressanta. Ja, konrör för betongpumpning kan också vara intressant 😅.

Jurymedlem Snowfire Awards 2023

Se alla nominerade hemsidor för 2023

Stort tack till alla som har nominerat era hemsidor. I slutet av februari är det dags för juryn att bedömma alla bidrag utifrån fyra kriterier: Designupplevelse, Användarvänlighet, Copywriting och Målgruppsanpassning.

Snowfire Design Awards 2023 hyllar vad designers, utvecklare, marknadsförare skapar tillsammans. Det är en kvalitetsstämpel för vårt arbete med att skapa, trygga affärsnav för företagare som vill få fler kunder via sina webbsidor.