Jurymedlem 7 – Graphic Designer, mother of dragons, lover of all things feminine and retro, yet totally badass

Motsatser attraherar, jag gillar verkligen när jag kan föra in den analoga världen till hemsidan. Jag för in texturer och handgjorda saker till ett digitalt område.


Fem korta frågor

När skapade du din första hemsida?
2008

Pc eller Mac?
Mac

Favoritverktyg?
Adobe XD

Favoritdryck när du jobbar?
Te

Favorittypsnitt just nu?
Garamond

Berätta lite mer om dig

Känslan när någon är riktigt nöjd
Varför webb? Jag gillar känslan när någon är riktigt nöjd med det arbete jag gör. Jag tror det handlar om att hitta skönhet i saker och skapa en njutbar upplevelse för människor. Jag vill förmedla glädje till den personen, även om det inte är en livräddande operation.

Motsatser attraherar
Jag för in texturer och handgjorda saker till ett digitalt område. Det är en blandning mellan två sidor av mitt arbete som jag älskar, vilket är teknologi och konst. Denna blandning omvandlas till något kreativt. Motsatser attraherar, jag gillar verkligen när jag kan föra in den analoga världen till hemsidan.

Det är något speciellt med begränsningarna
Ett område eller en kund som jag skulle vilja ha? Jag tror att jag skulle älska att även vara produktionsdesign för filmer, till t ex Sofia Coppola eller Wes Anderson. Jag skulle vilja göra alla de föremål som finns i filmen för att få dem att se ut som en specifik era eller skapa en stämning. Jag gillar också design av olika brevpapper, kuvert, visitkort och liknande.. Det är något speciellt med begränsningarna inom det området. Det är en lyx att ta emot ett handskrivet brev.

Avslappnad miljö
Ett projekt som är roligt att jobba med är t ex ett kaffeställe som jag jobbar med just nu. Det är ett danskt koncept om att njuta av det långsamma i livet. Jag håller på att omforma en hel del av deras varumärkesprodukter. Det finns många möjligheter att göra roliga saker eftersom det är en avslappnad miljö med en väldigt ung publik.

Jurymedlem Snowfire Awards 2023

Se alla nominerade hemsidor för 2023

Stort tack till alla som har nominerat era hemsidor. I slutet av februari är det dags för juryn att bedömma alla bidrag utifrån fyra kriterier: Designupplevelse, Användarvänlighet, Copywriting och Målgruppsanpassning.

Snowfire Design Awards 2023 hyllar vad designers, utvecklare, marknadsförare skapar tillsammans. Det är en kvalitetsstämpel för vårt arbete med att skapa, trygga affärsnav för företagare som vill få fler kunder via sina webbsidor.