Optiqos nya hemsida – en mix av funktionalitet och design som sticker ut

Utvald Snowfire-webbsida: www.optiqo.se. 
Optiqo, ett teknikföretag i framkant, ville uppdatera sin hemsida med en ny häftig design. 


Så här skriver Maria Östlund på Beegleton om projektet:

När teknikföretaget Optiqo kom till oss på Beegleton för att förnya sin hemsida ställde det våra kunskaper på prov och vi fick hitta nya sätt för att skapa en modern design som sticker ut.

Att Optiqo främst vänder sig till en internationell målgrupp var ett kul inslag i detta projekt, då vi fick tänka utanför boxen för att hitta ett uttryck som fungerar även utanför Sveriges gränser.

Koppla CRM-system, supportsystem m.m
Vår digitala producent Viktor Linder är grym på att koda så slutresultatet blev över förväntan. Förutom en riktigt snygg design har vi implementerat kopplingar till både deras CRM-system, supportsystem samt till deras Free Trial-funktion. Det visade än en gång för oss att man inte är begränsad, varken i funktion eller design, när man använder sig av Snowfires plattform. 

Texthantering
Förutom design och funktionalitet har vi skrivit texter till hemsidan. Tack vare vårt samarbete med en översättningsfirma levererade vi en komplett hemsida på engelska.

Om Optipo
Optiqo arbetar för att kvalitetssäkra, optimera och visualisera facility management genom digitala lösningar, artificiell intelligens och internet of things. 


Beegleton reklambyrå är en del av Snowfire designcommunity. Tillsammans skapar vi ett helt etiskt kretslopp som bygger fler entreprenörer på alla nivåer och formar ett samhälle som vi som tänkande, kännande människor vill leva i.