Toftagården - genuin känsla och personlig atmosfär på Gotland

Utvald Snowfire-webbsida: www.toftagarden.se
Mitt under mörka coronatider lanserar Toftagården på Gotland sin nya webbsida. Det vill vi premiera. Nu siktar vi framåt och hjälps åt att skapa synlighet så att turistnäringen, hotell och restauranger står starka när vi återigen kan ses och umgås. 


Upplev Toftagårdens webbsida
Webbdesign & strategi av: Form Health|Design Sweden

Hélène Hansson berättar:

–När jag skapade hemsidan för hotell Toftagården ville jag fånga den genuina känsla och personliga atmosfär som råder där. Det ska kännas som man kliver rakt in i det. Här trivs man gammal som ung, sida vid sida. 

Jag har tillbringat mycket tid på Toftagården under projektet för att bilda mig en egen uppfattning och se hur gästerna interagerar. 
Vi valde en fotograf som kunde förmedla den personliga känslan. 

I Snowfires nya plattform så är det lätt att arbeta med filmer och block sida vid sida. Givet var att att lägga in filmen om Tofta på hemsidan för att göra den levande och visa hur företagare jobbar tillsammans för att ge sina gäster en totalupplevelse av Tofta på Gotland. 

Hélène har en bakgrund som formgivare, produktionsledare samt projektledare på en reklambyrå i Stockholm. I samband med flytt med familjen till Schweiz startades det egna bolaget. I det driver hon både projekt samt arbetar som grafisk formgivare nu med Sverige som bas.