Gör en hemsida själv med Snowfire

Vem är din kund?

Här följer vi hur Lena Ramn på Ramn Event skapade sin sida. Lenas kunder är större företag som behöver professionellt anordnade företagsfester, gruppresor, event m.m. Hon ville ha en sida där hon mitt under ett event kan lägga in video och nya texter. Det får inte vara krångligt.

Välj ett designat tema

På Snowfire har prisbelönta designers skapat färdiga teman som Lena valde mellan. 

Lena anpassade temat till Ramn Events form och profil med logga, snygga typsnitt och färger. 

Skapa innehåll

Lena kan numera enkelt skapa undersidor, dra in texter, bilder och videos. Här bygger hon eventsidor, uppdaterar mässinnehåll med relevant video och flyttar runt innehållsblocken och lägger dem som hon själv tycker. 

Gör besökare till kunder

Snowfire är en kundmagnet med väl anpassade verktyg för företagare som vill växa online. Med riktade kontaktformulär och uppföljande nyhetsbrev som hon själv skapar, får Lena in fler återkommande kunder.

Det är enkelt att dra trafik från social media (Twitter/Facebook/Pinterest  m.m), skicka nyhetsbrev, blogga eller starta en e-butik.

Lansera på egen domän

Med Snowfire behövs inget webhotell. Lena har en domän för sin gamla hemsida och hon trycker på Hjälp och ber supporten flytta och lansera hennes nya hemsida.

Har man ingen domän köps den direkt i systemet.

Frihet & alltid någon att fråga

Att driva en eventbyrå innebär ofta korta ledtider och snabba puckar. Det är viktigt för Lena att få agil hjälp. I communityn finns webbexpertis när hon behöver. Här finns designers, mediastrateger, fotografer, grafiska formgivare och Google-experter som samarbetar med henne och hjälper henne att vässa sitt erbjudande online.

Ta del av våra erfarenheter

Vi som är med i communityn håller riktade utbildningar och gratis föreläsningar runt om i Sverige. Tillsammans delar vi med oss av det vi kan. Missa inte att kolla in var vår nästa föreläsning hålls eller när vi kör en online-utbildning.

Ta hjälp av en byrå för att bygga en webbsida till kundmagnet

Jag som egentligen inte gillar teknik, jag börjar ju tycka att det här är så kul. Mina vänner tror inte sina öron när jag berättar