Bygg webbsidan med hjälp av byrå

Reklam- webb- mediabyråer och designstrateger

Stegen till en nyckelfärdig hemsida

John på Svea fönster beskrev sina kunder, sitt behov och budget. Det skall vara enkelt att ta kontakt och tydliga erbjudanden. Vi matchade hans förfrågan geografiskt mot communityn och en reklambyrå i Stockholm tog kontakt och skickade en offert som John godkände. 

Behoven styr din webbsida

Byrån valde att ta fram nya innehållsblock och format anpassade efter Svea fönsters behov. I Snowfire finns inga begränsningar vilket skapar frihet för designern som kan vässa de strategiska behoven. John kan nu enkelt med Snowfireplattformen bygga nya sidor, lägga in innehåll och video allt skapat med företagets egen profilkänsla.

Specialanpassade webbappar

Reklambyrån byggde en karta för att visa var kunder har fått Svea fönster monterade. Nu kan Svea fönsters montörer skicka blogginlägg med bilder direkt från mobilen till kartan när de är ute på uppdrag. Under kartan lade man även med en lista så att det är enkelt att hitta närmaste leverantör.

Se fler webbappar

Utbildning & lansering

Reklambyrån skötte allt det praktiska med att koppla domänen som Svea fönster ägde. John fick sedan en utbildning via telefon på hur de enkelt jobbar med blogginlägg, nyhetsbrev, översikt och statistik och vad de skall tänka på. Svea fönsters byrå ligger med som resurs på deras sida i Snowfire. Nu har marknadsgruppen fått det ännu enklare att möta sina kunder online.

TA DEL AV VÅRA ERFARENHETER

Vi som är med i communityn håller riktade utbildningar och föreläsningar runt om i Sverige. Tillsammans delar vi med oss av det vi kan. Missa inte att kolla in var vår nästa föreläsning hålls eller när vi kör en online-utbildning. 

Allt hänger ihop i Snowfire. Det är så enkelt att ändra och jag får snabb återkoppling från supporten.