Bygga en hemsida - 6 oslagbara knep som ger fler kunder

Kretsloppet som gör din hemsida till ett affärsnav och ger dig mer kunder. Världens bästa hemsida helt enkelt. Det är så enkelt när man vet hur man gör.

1. Designa en profil som gör dig unik

Hitta det unika med din produkt, din tjänst, ditt företag och skapa ett varumärke som man minns i färg och form och som kännetecknar ditt företag. Det gäller allt från logotype till tonalitet. Det kostar i uppstartsfasen men det är just detta som skiljer ut ditt företag i nätbruset.

2. Välj en webbplattform med "all-in-one"

Skapa en levande hemsida. Med en hemsida som alla kan jobba i och med bara ett gränsssnitt med allt som behövs är det enkelt att hålla sidor uppdaterade. Byt ordningen på blocken och optimera för era målgrupp. 

3. Placera Call-to-action (CTA)-knappar på flera ställen

Med en klok designstruktur leder du besökaren igenom din webbsida. Placera knappar eller formulär högt på sidan som gör att det är enkelt att bli medlem, ta kontakt, registrera sig för ett nyhetsbrev eller läsa mer om de unika fördelar om just ditt företag har. 

4. Dela med dig av din kunskap till din målgrupp

Dela återkommande med er av de kunskaper ni har. Målgruppen ser värdet av det ni erbjuder och värdet av att vara er kund. Skapa lätt flera bloggar, sätt upp och sälj kurser eller dela kunskap i social media direkt från er "all-in-on" hemsideplattform.

5. Välj en hemsideslösning med inbyggd SEO

Lägg in säljande och kloka Metatexter på varje enskild sida. Det är det mest effektiva sättet att bli synlig i Googles sök och förändrar snabbt volymen på antal besökare på hemsidan.

6. Samla e-postadresser direkt i hemsidan

Hemsidan är företagets digitala affärsnav. Spara e-postadresser i listor och skicka återkommande ut nyhetsbrev direkt från plattformen. Går det att få överblick över aktivitet i realtid och skriva in noteringar till teamet om varje kund, så är det ett enormt plus. 

6 steg som gör din hemsida till vinnare

Med flera tusen hemsidor skapade i Snowfire så är det lätt att se samband och förstå de enkla men geniala byggstenarna som behövs för att just din hemsida skall rankas högre i SEO och hittas lättare av dina tilltänkta kunder. 

Ingenting sker över en natt men följ stegen ovan så kan vi garantera att du växer snabbare. Det kan många av våra fantastiska kunder skriva under på. 

Jömför oss gärna - är det verkligen så enkelt? Testa att bygga din hemsida själv - det är helt gratis att prova, inga bindningstider och vi säljer inte dina uppgifter.

Har du följt de sex stegen ovan? Grattis🏆  Kretsloppet som gör din hemsida till ett vasst affärsnav är igång. 

  • Bygg nya sidor, ändra och uppdatera sidan ofta och följ målgruppens intressen
  • Skicka ut nyhetsbrev, blogga, håll kurser
  • Samla in nyfikna besökare på er hemsida med klocka CTA-knappar och formulär
  • Samla alla e-postadresser i smidiga nyhetsbrevslistor 
  • Skicka ut nyhetsbrev igen i ett rullande och återkommande flöde (automatiska kundresor)