Snowfire videoguider

Korta instruktionsvideor som visar hur du skapar sidor, undermenyer, lägger in videos, skapar event,  ställer in typsnitt och färger på din hemsida i Snowfire.

Bygg din hemsida med block i Snowfire

Videon visar hur du ställer in färger och typsnitt i Snowfire på ett enda ställe. Sedan är det bara att bygga din hemsida med designade block som funkar på alla skärmar.

Bygg event och kurser med videoblock

Fånga dina besökares uppmärksamhet med video och gör din hemsida mer levande. Se hur de olika videoblocken används och hur du kan använda dem för skapa event och digitala kurser.

Skapa sidor och struktur i menyn på din hemsida

I videon visar vi hur du skapar sidor, undersidor och externa sidor på din hemsida. Vi visar även hur du sorterar menyval genom drag'n drop.

Bygg formulär med drag n' drop och få leads

Sätt upp mängder med formulär på din hemsida och lägg upp strukturerade listor på dina leads. Vi visar hur enkelt det är att bygga vassa CTA-formulär med dragn'drop. 

Skapa en blogg - få fler besökare

Det är klokt att ha en “blogg” knuten till sin hemsida. Tekniken är enkel. Här visar vi hur man skapar en blogg som man sedan kan dela i social media och få fler besökare direkt tillbaka till hemsidan.