Snowfire community

Följ utvecklingen i Snowfire och vår designcommunity direkt i våra bloggar och var med när det bränner till.

Röstbolagets 10 år med en hemsida på Snowfire Musikern och röstpedagogen Ulrika Zettersten, har haft hemsidor hos Snowfire i mer än 10 år. För cirka ett år sedan valde hon att ta hjälp av Caisa Nyman på Ella Production för att uppgradera från Snowfire Classic till Snowfire Magnet, den nya plattformen som lanserades 2021. Varför väljer Ulrika Snowfire? Och Caisa vad gör hon? Här är Ulrikas och Caisas berättelser. Utvalda Community
Snowfire, webbdesignarnas hemlighet Ni är många som hör av er och är sugna på att komma med i gruppen. Det här inlägget är skrivet till dig som är nyfiken på vad vi gör annorlunda och är designer, marknadsförare eller SEO-expert och driver eget bolag. Vi har under tid samlat på oss frågor som ni oftast ställer. Här nedan kommer svaren. Vi bygger frihet - kom med! Community Growth
Vinnaren av Snowfire Design Awards 2023 Möt bröderna som tidigt förstod potentialen med dropshipping av en nischad kvalitetsprodukt på webben. Med uppdaterat varumärke och webbplats flyttar de nu fram frontlinjen. Utvalda
Jurymedlem 1 – Nördig visionär Det roligaste med det här jobbet är att du blir aldrig klar. Du kan alltid effektivisera och göra det bättre för kunden och skapa mervärde i det du levererar. Ja, som nu i Snowfire där formulären kopplas till listor och nyhetsbrev. 
Jurymedlem 2 – Kreativ idéspruta med en ”det löser vi”-attityd! Jag älskar att få vara kreativ i den digitala världen, att skapa design som stärker kundens varumärke är det roligaste som finns! Jag har dessutom möjlighet att få arbeta med andra duktiga designers och utvecklare i Snowfire – tillsammans löser vi det mesta!
Jurymedlem 3 - The Tech savvy designer Det bästa med mitt yrke är att alla möten med kunder är positiva. Jag blir inbjuden till ett team i en kundorganisation (Styrelse, marknadsavdelning m.fl) och så är det jag som ska leda dem i det "nya spännande" i deras företag. Jag representerar här det som de längtar efter att bli. 
Jurymedlem 4 – Stilsäker berättare Det roligaste med det här jobbet är att jag får träffa en massa spännande människor som ofta är väldigt duktiga på det de gör, men ofta inte så bra på att förmedla det. Jag hjälper dem att bli tydliga. Jag gillar att ta svåra och obegripliga ämnen och förenkla dem. Det är lika viktigt ha en visuell identitet som att ha ett enhetligt och genomtänkt språkligt uttryck.
Jurymedlem 5 – Prestigelös visionär & varumärkesbyggare Jag ser ofta potentialen som kunden inte ser. Det här är viktigt, gör du fel från början så hänger det med den dan ditt företag växer. Det finns alldeles för mycket tunnelseende i vissa branscher. Byt och se med nya ögon hur andra kommunicerar och våga testa något nytt.
Jurymedlem 6 – Personkännare som ser vad kunderna egentligen behöver De roligaste med det här yrket är alla människor jag möter. Jag är som bäst när jag har en kund som också är proffs på sitt område, men som samtidigt har förtroende för mig, ja som vågar utmana mig.
Sida 1 av 12