JOIN US!

Designar du hemsidor till kunder?

Snowfire Designcommunity är gruppen för byråer som drivs av etiska värden och som vågar tänka nytt. Förenkla din arbetsdag med vår plattform Snowfire Magnet "all-in-one". Vi delar på kunskap och pengar i en humanare affärsmodell. 

Unika fördelar

 • Det kostar nada, nichts, ingenting att vara med i communityn 👊
 • Här skapar du din egen passiva inkomst
 • Din egen hemsida gratis
 • Bygg kvalitetswebbsidor supersnabbt
 • Ha obegränsat antal sidor i utvecklingsläge
 • Slipp dina kunders tekniksupport 
 • Väx i en designcommunity

Så här går det till

 • Använd din unika kod när du skapar hemsidor 
 • Vid lansering av hemsida, bjud in kund, fyll i faktureringsuppgifter och koppla in en domän 
 • Vi kan hjälpa till att flytta en domän från tidigare leverantör
 • "We got your back" - chatta direkt med våra utvecklare (även kod i Firecode)

Jobba allt-i-ett

Snowfire Magnet är plattformen för dig som är designer, utvecklare eller marknadsstrateg med eget bolag. Aldrig har det varit så enkelt att bygga och underhålla dina kunders hemsidor. Dra och släpp med färdigdesignade block och skräddarsy unika sidor. Som en schweizisk fickkniv har du hemsidor, betalningar och kontakter direkt i plattformen.

Passiv inkomst, slipp tekniksupport

Koncentrera dig på det du är bra på och och slipp all tekniksupport - den får kunden via oss direkt i plattformen. Kan det blir bättre? Jo, det kan det! För varje Snowfire-sida du lanserar får du månatliga intäkter från prenumerationerna. Slipp ekonomisk stress, med många sidor blir du friare att jobba som du vill.

Nöjdare kunder

Inte bara du, dina kunder blir också friare av Snowfire Magnet, där de lätt kan redigera sina hemsidor själva (du får fortfarande betalt varje månad). Lyft fram dina mer värdefulla tjänster inom strategi, design och SEO. Hur mycket nöjdare kunder kan du få när du har mer tid att ge dem bättre service? 

Vi växer entreprenör-Sverige

Var del i något större än dig själv. Med vårt humana och etiska tänk har vi skapat en ny affärsmodell för hur entreprenörer kan jobba tillsammans. Med våra gemensamma kunskaper växer vi våra kunders företag på webben samtidigt som vi växer våra egna byråer. Här får du vara dig själv, driva din egen byrå men du är aldrig ensam. Det skall vara kul att jobba när du jobbar med din passion.

Firecode när du vill skräddarsy allt

Vi har även tänkt på dig som vill ha koll på detaljerna och som gillar att koda. Här kan du med HTML, CSS och JS skapa allt du vill. Vi har förberett så att du slipper börja från scratch. Bygg egna block eller kopiera och modda befintliga block för att skapa snuskigt kloka lösningar åt dig själv, till din byrås kunder eller till andra byråers kunder i communityn.

Snowfire STAR

Certifiera dig som Snowfire STAR i communityn och få bättre synlighet bland våra fantastiska kunder i Snowfire Magnet. De leads som kommer in via Snowfire.se delas ut till STARS. Delta i exklusiva event, webbkurser och häng med på vårt årliga "Designers Unite"-event i Portugal. 


Ansök till STAR när du har mer än 10 aktiva Snowfire-hemsidor.

Kom med som designer 

Driver du en design- eller marknadsföringsbyrå, är designer eller utvecklare med passionerat driv och känner att vår livsstil även passar in på dig?
Våra villkor
Testa fritt i 30 dagar, förläng vid behov. Vi sparar inga uppgifter