Bygg event och kurser med videoblock

(Video 5 min)

Videoblock är ett enkelt sätt att lägga in video på din hemsida och väcka intresse från dina besökare. Här lär du dig hur de olika videoblocken används och hur du lägger in dem på din sida.


Så här lägger du till videoblock i Snowfire

  1. Lägg till nya block genom att klicka på plusknappen. 
  2. Klicka på "Video & Sliders" i menyn och välj ditt videoblock.
  3. Klicka på blocket för att lägga till din video via länk. 

1. Hero video på startsidan

"Stor video" upprepar ett kort filmklipp om och om igen och har inbyggd CTA-knapp. Detta block gör sig jättebra i toppen på en sida där den genast väcker intresse.

Om du inte vill ha knapp så kan du lämna det fältet blankt, då visas den inte när sidan publiceras.

2. Text med video

En mellanstor videospelare med en textruta intill sig. Ett videoblock som passar till det mesta. Blocket går att spegelvända och användas tvärtom dvs. video med text. Tillsammans en fin combo.

3. Video card


Liten videospelare med text och som gör det möjligt att lägga till flera videos tätt intill varandra. Perfekt för att visa ett stort urval av filmer, till exempel digitala kurser. Eller varför inte skapa ditt egna Netflix?

4. Video i toppen av ett event

Det givna videoblocket för event. En stor spelare med valbar bakgrundsbild och möjlighet att lägga till mycket text. Detta videoblock har även fält för att fylla i datum, tid och plats, vilket gör det överskådligt och stilrent för dina besökare.