Så här kommer du igång med din E-butik

Nu blir det ännu roligare att ta emot en order

Mobiloptimerad - din butik i din kunds hand

Med en responsiv e-butik som skalar om sig efter skärmstorleken finns din hemsida när din kund behöver dig. Kanske är det på tunnelbanan, via mobilen eller kanske i läsplattan från hemmasoffan?

Mobiloptimerad - sätt din butik i kundens hand

Det ska vara kul att ta emot en order

Kategorisera dina produkter, klicka på hemsidan och redigera dem direkt. Varje gång en order kommer in får du en notifiering via mail. Med Snowfire ser du enkelt vad din kund har beställt och skriver smidigt ut en ordersedel. Säljer du t-shirt i flera lika storlekar? Med produktvarianter slipper du lägga upp flera produkter. Du ser när i tiden din kund la beställningen och när den betalades. 

Hur vill din kund betala?

Ta betalt med kort, faktura eller bankbetalning med Payson, Paypal eller Klarna. Ta betalt med postförskott eller hämta i butik. När en betalning görs i din butik går den genom en trygg och säker betalningsleverantör direkt till ditt företag. Vid betalning används SSL-kryptering (samma kryptering som din internetbank). Payson och Klarna står under tillsyn av Finansinspektionen.

Sverige idag, världen imorgon

Snowfire är en svensk innovation och e-butiken är anpassad till den svenska marknaden. Vill du öppna din butik för hela världen? Genom att ta emot betalningar via Paypal kan du ta betalt i 255 länder. Har vi inte stöd för din valuta? Kontakta oss så lägger vi till den.

Bli hittad via Google

Varje produkt får sin egen adress vilket gör det enkelt för dina kunder att tipsa vänner via Facebook, Twitter eller mail. Det gör också att dina produkter syns bra på Google.

Smart lagerhantering 

Välj själv om Snowfire ska hålla koll och gömma produkter som är slut i lager. Du kan även välja att skippa lager helt och hållet och fokusera på att ta emot dina beställningar.  

Snabbkassa

Gör det enkelt för dina kunder att handla. De behöver inte skapa något konto eller komma ihåg något lösenord. 

Ni har skapat en webbshop som är exakt så som mina kunder vill ha det