Snowfire Events

Eventplattformen där du blixtsnabbt skapar helt unika eventsidor. Sälj biljetter, checka in gäster via mobilen, filtrera gästlistor och väx ditt företag eller community snabbare än någonsin.

Webinarer, seminarer, kurser & fester

  • Skapa enkelt helt unika eventsidor
  • Sälj biljetter med rabatter
  • Filtrera gästlistor & skapa kundresor
  • Syncad incheckningsapp
  • Följ upp med SMS eller nyhetsbrev
  • Se i realtid vilka som bokar

"Tillsammans" skiljer Snowfire från andra webblösningar

Hur många fler kunder kan ni få med läcker design och verktyg för growth? Snowfire Magnet är en Svensk plattform där hela teamet kan samarbeta och ta hand om era kunder.

Hur mycket roligare skulle din arbetsdag vara om du lätt kan redigera allting själv på er hemsida, och ta hjälp av designers och utvecklare när du behöver? 

Vi i communityn finns med dig längs resan och har inbyggd support direkt i plattformen - det finns alltid någon att fråga.

Tusentals webbsidor, tusentals riktigt nöjda kunder

Snowfire känns som framtiden för hemsidor. Det är det enklaste och smidigaste verktyget som jag någonsin har jobbat med, jag använde Wordpress innan. I Snowfire är det inte tusen plug-ins som måste uppdateras. 

Allting i Snowfire är mycket modernare, mer nutid och alla delar fungerar likadant så man behöver bara lära sig tankesättet. Det är intuitivt och att arbeta med blocken är så tydligt och enkelt. 

Vi finns på flera språk och det går snabbt att administrera hemsidorna, det tar inte hela arbetsdagen att göra förändringar. Beegleton som är vår byrå är helt kanon som en hjälpande hand. 

Kristina Hagstedt www.optiqo.com

Ni har tagit fram riktigt grymma tjänster! De e´ next level på grejerna!

Sevve Saberi AIK Hockey

Är så glad att jag hittade @snowfire på @Eget_Foretag. Proffsigt fin hemsida o busenkel att bygga. 10 kg jobbig Wordpress ångest försvann.

Pia Bjärevall www.kroppiobalans.se

Ni har skapat en webbshop som är exakt så som mina kunder vill ha.

Lillian Ljungberg www.digitalguidance.se

Jag kände direkt att det är precis det här jag behövde. Användarvänligt och modernt tänk. Plattformen är verkligen logiskt lätt. Nu nördar jag in lite men vi pratar extremt mycket om det på jobbet. Det är svårt om man inte har samma användartänk gentemot sina kunder. 

Vi har precis bytt från Classic till Magnet för att jobba mer med våra leads och skapa event med landningssidor och formulär där besökare direkt kan ta action på detta. Det bästa med Snowfire är att det är nytänkande. Plattformen utvecklas hela tiden och möter mitt behov som marknadsförare över tid.

Angelica Wistbo Nibell www.wistbo.com

En av våra föreningar körde Snowfire. De visade och jag blev såld. Som studenkår byter vi personal över tid och behöver kunna vara flera i systemet samtidigt. Snowfires kärnvärden är för mig; tydlig layout, samarbete och människor i fokus. Själv älskar jag den inbyggda supporten. De är så förstående och tillmötesgående och allt fixas effektivt. Snowfire är för mig en stabil grund som man kan fylla med allt gott man vill och växa med -  ett levande system helt enkelt. 

Oscar Wiik www.soders.nu

Snowfire är leverantör av vår hemsida, och som vi älskar den! Designen är underbar, den är lättjobbad och vi har fantastisk support från stjärnorna på Snowfire. Dem kan vi verkligen starkt rekommendera 😃

Carina Sundling www.4good.se

Snowfireplattformen är så flexibel och enkel att jobba med. Jag uppskattar att utvecklarteamet ser och bryr sig om viktiga detaljer.

Jonatan Westerback www.conversionista.com