Snowfire Designcommunity

Vi är människorna bakom tekniken. Tillsammans hjälper vi ditt företag att växa online

Snowfire Design Community

Snowfires plattform lanserades 2012, men företagets historia började några år tidigare när två av grundarna, Emil Sundberg och Ditte Hammarström möttes på ett designseminarium där Ditte var en av talarna. Visionen av vad de ville bygga tog form; 

Alla som driver företag skall kunna sköta sina egna affärsnav (webbsidor) i realtid online. Det är upp till oss designers, webbutvecklare, SEO- och sociala mediaexperter som jobbar med service för företagare att samarbeta så att alla företagare, oavsett ålder och teknikkunskap, har möjlighet att helt visuellt möta och skapa långsiktiga relationer med sina kunder online."

Tänk dig din webbsida som en rallybil där du som företagare bara kan hoppa in och köra. Snowfire finns alltid i depån och trimmar din bil. Du kan köra själv, men kör du via en byrå så har du alltid din kartläsare med dig. Vi hjälper dig vinna ditt eget race.

Affärer bygger på relationer och nära samarbeten 

Idag finns Snowfire webbdesigners spridda över hela världen och fler och fler reklam-, webb- och mediabyråer kliver ombord. I Sverige finns byråer från Kiruna till Lund. Här möter du webbexperter, designers mfl med lång erfarenhet som kan hjälpa till med allt från att skapa logotyper och företagsprofiler till att ge riktning och mediastrategier. Vi samarbetar alla i Snowfires teknikplattform. Där har vi skapat en tillåtande miljö som ger användarna en helt visuell kontroll över sin webbsida. Hos oss finns det alltid någon att fråga.

Vårt fokus är att hjälpa företag som har en uttalad policy att de vill växa sitt företag online. Det kan vara alltifrån ett nystartat företag som vill nå resultat snabbt (Även Ikea började som små) men oftast ger vi förnyat flow hos lite större företag. Det blir en rejäl kundinströmmning när de förenklar sin webbnärvaro och växlar över på en Snowfire. 17% av Snowfires företagare är inne varje dag och redigerar, bloggar, skickar nyhetsbrev etc - det gillar Google. 

Jag designar inte bara för mitt eget välbefinnande utan jag vill designa så att mina kunder kan känna sig stolta