Sälj produkter

Bjud in dina kunder till ett skyltfönster som du kan uppdatera precis när du vill och få en ökad konvertering på dina produkter. Blogga din story & få dina kunders förtroende.

Bygg relationer och få fler kunder

Snowfire shop är en del av kundmagneten. Ta enkelt betalt i olika valutor och följ upp kundernas köp med riktade nyhetsbrev.
 
Skapa CTA-block och skriv noteringar till teamet i aktivitetsloggen.

“Tillsammans” skiljer Snowfire från 
alla andra webblösningar

Marknadsteamet skriver rubrikerna till de 100-tals landningssidor med de unika, designade CTA-blocken. Den growth-ansvarige lägger upp SEO-texter på samma landningssidor och håller koll på effekten. 

Ekonomichefen godkänner intäkter från webbshoppen eller senaste eventet som skickades rakt in i bokföringssystemet och den socialmedia-ansvarige postar sitt blogginlägg med video.

Tusentals webbsidor, tusentals riktigt nöjda kunder

Vi får in så mycket positiv feedback på vår webbsida - det är bland det första en rekryt som söker till oss säger. De gillade webbsidan och ja hela känslan. Ja, du förstår hur mycket den betyder för oss. 

Det jag älskar med Snowfire är att det är så extremt lättanvänt. Blocksystemet är så enkelt att förstå. Jag har ju själv suttit med WordPress innan och i Snowfire så kan jag själv fixa utan att allt kraschar som det ibland gör i WordPress. 

Att vi kan samarbeta så här är så smidigt. Vi i marknadsteamet kan nu göra ändringarna snabbt. Är det någon som har synpunkter på texten så fixar man det själv helt enkelt.

Maximillian Bonnier, www.ascend.se Snowfirare sedan 2017

Ni har tagit fram riktigt grymma tjänster! De e´ next level på grejerna!

Sevve Saberi, AIK Hockey Snowfirare sedan 2020

Är så glad att jag hittade @snowfire på @Eget_Foretag. Proffsigt fin hemsida o busenkel att bygga. 10 kg jobbig Wordpress ångest försvann.

Pia Bjärevall, www.kroppiobalans.se Snowfirare sedan 2013

Ni har skapat en webbshop som är exakt så som mina kunder vill ha.

Lillian Ljungberg, www.digitalguidance.se Snowfirare sedan 2014

Jag tycker det är så tryggt att jobba i Snowfire. Det är ett stabilt system som jag litar på. Att jobba med webben blev så mycket snabbare. Jag bara drar in block och det är så enkelt och användarvänligt. Vi använde WordPress tidigare men nu behöver jag inte bygga ihop allt själv - ni har ju tänkt på allt redan.

Styrkan med Snowfire är flexibiliteten. Här hänger allt ihop i en helhet med nyhetsbrev. information, blogg, sociala media, våra case osv. Vi kan som företag jobba tillsammans och när folk går in och skriver går det fort. Plattformen inbjuder till det.

Maria Åkerström, www.rehngruppen.se Snowfirare sedan 2018

En av våra föreningar körde Snowfire. De visade och jag blev såld. Som studenkår byter vi personal över tid och behöver kunna vara flera i systemet samtidigt. Snowfires kärnvärden är för mig; tydlig layout, samarbete och människor i fokus. Själv älskar jag den inbyggda supporten. De är så förstående och tillmötesgående och allt fixas effektivt. Snowfire är för mig en stabil grund som man kan fylla med allt gott man vill och växa med -  ett levande system helt enkelt. 

Oscar Wiik, www.soders.nu Snowfirare sedan 2017

Snowfire är leverantör av vår hemsida, och som vi älskar den! Designen är underbar, den är lättjobbad och vi har fantastisk support från stjärnorna på Snowfire. Dem kan vi verkligen starkt rekommendera 😃

Carina Sundling, www.4good.se Snowfirare sedan 2016

Snowfireplattformen är så flexibel och enkel att jobba med. Jag uppskattar att utvecklarteamet ser och bryr sig om viktiga detaljer.

Jonatan Westerback, www.conversionista.com Snowfirare sedan 2016