Skapa sidor, undersidor och strukturera din meny på din hemsida 

(3 min)

I videon visar vi hur du skapar sidor, undersidor och externa sidor i Snowfire. Vi visar även hur du sorterar menyval genom drag'n drop. 

Alla sidor

Här hittar du de sidor du har skapat på webbsidan (även de som du har valt att dölja från menyn). Sidorna sorteras i bokstavsordning. Klicka på kebaben som finns på varje sida (de tre prickarna). 

På varje sida går det att ställa in publiceringsdatum, byta namn, egen SEO, kopiera, välja bild som visas i Social media. Välj med en toggle on-off om sidan skall visas i menyn eller inte.

Meny

Här visas de sidor som ligger i menyn. Med flytta-ikonen (som ser ut som ett sex-pack) till vänster om varje sida så flyttar men enkelt om ordningen på menyvalen dvs vilken ordning de syns på webbsidan. 


Skapa en undersida

När du är i Meny så dra den sida som du vill göra till undersida under den sida som den skall vara undersida till. Klicka på kebaben och välj "gör till undersida".

Extern sida

Det går även att skapa ett menyval till en extern sida. Klicka på +-tecknet och skapa namnet på menyvalet ( t ex butik) och välj sedan till var menyvalet skall länka.