Vår story

Vi är en designcommunity som driver vår marknadsföringsplattform – Snowfire Magnet. Via plattformen hjälper vi engagerade företagare med att få fler lojala kunder via unika, högkonverterande webbsidor.

Bakgrund

Snowfire Designcommunity lanserades 2012. Vi ville skapa en humanare affärsmodell byggd på etiska värden där det mesta av pengarna går till de som gör det faktiska jobbet och där vi delar på de återkommande intäkterna.

Vi skiljer därmed ut oss från de allra flesta teknikbolag i vår bransch. Vi har inga investerare och ingen mellanchefsbyråkrati. Istället växer vi helt organiskt tillsammans med fria skapande designstrateger och marknadsföringsbyråer som gör det som de är allra bäst på. Snowfire Magnet – marknadsföringsplattformen är byggd år efter år just för detta ekosystem. Tillsammans hjälper vi ditt företag att lyckas på nätet. 🚀

Du hittar oss designers

Shenzhen, Kina

i alla länder.

Sofia, Bulgarien

Det är vi som ofta bär

Stockholm, Sverige

ekologiska, certifierade

Lissabon, Portugal

och hett åtråvärda

Doha, Qatar

"Designers Unite" T-shirts

Cascais, Portugal

skapade speciellt för oss

Helsingfors, Finland

av Mike Kus.

Malmö, Sverige

Väx med oss

Hos oss är du som kund helt enkelt ingen mängdvara. Med oss bygger du hållbara varumärken och växer tryggt och säkert. Du har alltid de bästa strategerna inom design, utveckling och sökmotoroptimering med dig så att du kan hålla rätt riktning. Det är kaxigt att skriva att vi är bäst och att du växer snabbast, men du möter entreprenörer som passionerat jobbar med det de älskar och som drivs av att jobba i utmanande miljöer och med kunder som också är nyfikna och modiga. 💪

Våra kunder kan vara nystartade hungriga företagare, men mest nytta gör vi när vi hjälper större bolag med snabbare flöden för deras marknadsteam. Bland våra kunder finns gasellföretag, branschorganisationer och investerargrupper som omsätter miljarder. Det som är relevant för oss är att du som kund är intresserade av att växa ditt företag på riktigt. Vi matchar dig med rätt byrå för de krav du ställer. 

Vi är enormt stolta över vår sammanlagda yrkesskicklighet och den frihet vi har skapat för varandra. Den betyder mycket för oss. Vi tror att det viktigaste vi människor kan ge till varandra är en känsla av meningsfullhet. Vi är många designers som redan nu slipper stressen av att jaga intäkter per timme. Här delas leads som vi får in ut i communityn och vi växer alla i både kunskap och omsättning. Vi mår bättre och ja, det är då vi får tid att tänka kreativt och skapa kloka och smarta lösningar till våra kunder.

Det är faktiskt så enkelt. Tillsammans har vi skapat ett helt etiskt kretslopp som bygger fler entreprenörer på alla nivåer och formar ett samhälle som vi som tänkande, kännande människor vill leva i. 

Kom med som designer du också ❄️🔥

Driver du en design- eller marknadsföringsbyrå, är designer eller utvecklare med passionerat driv och känner att vår livsstil även passar in på dig. Välkommen till oss!