Join us!

WEBBDESIGNER 
UPPSALA


Jobbar du åt dig själv eller jobbar du åt andra?

Vi får allt fler kunder som vill ha en hemsida i och runt Uppsala. Är det till dig som vi skall skicka dem? I Snowfire designcommunity jobbar du åt dig själv men MED andra? 

Stämmer detta in på dig?

  • Du är en fena på webbdesign och har eget företag
  • Du vill vara med och påverka hur vi i framtiden skapar webbsidor, e-handel och bygger företag digitalt
  • Du är trött på allt pill och fix med bökiga webbsystem och all support det skapar för dig när kunder inte förstår
  • Du vill jobba på ett friare sätt där du själv styr, när, vad och hur
  • Du vill tillhöra ett team och jobba i en kreativ miljö med andra passionerade webbexperter där du kan dela tips, tricks och ibland även kunduppdrag.
  • Du har tidigare sålt bort din kunskap som konsult eller anställd, men har kommit till insikt att det är klokare att förvalta den kunskap som du själv besitter och tjäna pengarna själv direkt istället.

Jag kan ta emot kunder i Uppsala

Ett oslagbart ekosystem för företagare

Snowfire designcommunity växer och vi behöver fler designers, byråer, marknadskommunikatörer, SEO-experter som hjälper svenska företagare att växa snabbare än alla andra i deras bransch. 

Med våra gemensamma kunskaper inom hemsidor, webbsynlighet och företagande har vi i Snowfire Designcommunity skapat ett oslagbart ekosystem för att växa företag via webben. 

Detta är äkta och det fungerar. Vi har inga investerare och det vi gör är på riktigt. En grupp helt vanliga människor (dock ganska duktiga på webb ;)) som jobbar tillsammans för att vi vill och för att vi mår så otroligt bra av det. Vi driver alla våra egna bolag. Med vår gedigna kunskap har vi i designcommunityn skapat flera fantastiska Gasellföretag bland våra kunder.

Hör av dig så tar vi ett möte. 😎😎

Snowfire - allt på ett ställe

Den stora hemligheten bakom att de byråer som kommer med i communityn så snabbt kan öka sin omsättning är att vi har vår egen plattform där både vi, utvecklarna och våra kunder samarbetar. Allt går helt enkelt fortare, är smidigare och som våra kunder brukar påpeka - det är även roligare. Plattformen är svensk (inte USA eller Israel mfl. länder), GDPR-anpassad och byggd under många år till dig som driver byrå så att du skall kunna jobba smidigare tillsammans med din kund.

Läs mer om vad det innebär att vara med som designer i communityn.