Några av världens bästa designers vill hjälpa just dig att ta din plats på nätet

Chris Da Sie

Chis är en Kanadensisk UX Designer som lyhört sätter människan i fokus. Han vill omskapa webben så att den blir människovänligare och enklare.
Läs hans inlägg:
Design anpassad för användaren.

ANN FURBÄCK

Ann är en ung talang från Sverige som tidigt förstod att hennes passion i livet är användargränssnitt och design. Hon började utveckla på webben redan som tonåring. Ann är utbildad Frontend Developer och gillar att skapa hållbar, skalbar design.

Mike Kus

Mike är en brittisk designer. Hans design är utöver det vanliga och med sin bredd inom profilering, illustrationer till interaktionsdesign för webb och fotografering gör det honom mycket älskad av design och teknikintresserade. Mike är en uppskattad talare vid stora teknik och designkonferenser runt om i världen. 

GABI SCHIOPU

Gabi har en passion för ren design och att följa webbstandarder. Han försöker alltid överträffa sitt sista jobb och är en konstant sökare efter bättre lösningar. 

Simon Clavey

Simon är en webbdesigner från Storbritannien med ett stort fokus på just användargränssnitt och interaktion. Han har jobbat med många kunder runt om i världen. 

"Responsive Web Design works smarter, NOT harder"