Kom med som byrå

Designa snyggaste webbsidorna, slipp tekniksupport och få nöjdare kunder

Se varför Situs Media använder Snowfire

Webbsida till dina kunder

Är design och webb det som får dig att vakna på morgonen? I Snowfire har du överblick över alla dina kunder och skissar snabbt upp en ny webb inför ditt kundmöte. Vi är en snabbväxande designcommunity där vi alla samarbetar - det gör oss otroligt starka.

Kom med i designcommunityn

webbsida till dina kunder
Fokus på det roliga - Snowfire tar supporten

Fokus på det roliga - vi tar supporten

På Snowfire har din kund alltid dig med sig på webbsidan. Vi lovar att du får gladare kunder eftersom vi alla samarbetar. Du har koll på att design, innehåll och affärsnyttan blir rätt samtidigt som vi tar hand om all användar- och tekniksupport. Det är dina kunder och varje sida du levererar in i communityn ger dig goda pengar per månad. 

Kom med i vårt designgäng 

Frihet att designa med HTML & CSS

Med vår responsiva canvas som grund designar du smidigt din kunds grafiska profil. Designers i gruppen håller canvasen alltid uppdaterad med senaste utseendet/användarupplevelsen. Inga mer låsta teman utan skapa fritt och återanvänd sedan de bästa sidorna som du skapat. Här skriver du nya innehållsblock till din kund som inte vill koda men lägga in innehåll och känna sig fria. 

Kom med i communityn

Clublife webbapp i Snowfire
Boka en föreläsning på egetforetag via Snowfire

Bygg på med dina egna lösningar

Förläng Snowfires funktionalitet med dina egna webbappar. Via vårt API kopplar du enkelt ihop systemen för en bra interaktivitet och kundupplevelse. Det kan vara t.ex. bokningssystem, tidrapportering, kunddatabaser m.m.

Kom med i designcommunityn

"Creativity isn't worth a thing if it isn't served with an equal amount of accessibility